camping essenhoeve cadzand
camping
camping cadzand essenhoeve
camping-essenhoeve-cadzand
camping
camping-cadzand-essenhoeve
previous arrow
next arrow

De camping

essenhoeve-welkomOnze minicamping is aangesloten bij de SVR, een vereniging van kampeerboeren die rust en betaalbaarheid garanderen.

Onze ruime plekken, alle voorzien van elektriciteit, zorgen voor een gezellig geheel in de oude hoogstamboomgaard. We hebben de camping enigszins “met de losse hand” ingedeeld, waardoor er een gemoedelijke sfeer heerst, ook in het hoogseizoen. Aan de zijkant zijn er 6 plekken (deels verhard voor eventueel campers) met panoramisch uitzicht op onze Noordzeekust.

Rust en vriendelijkheid staan bij ons voorop

Maar natuurlijk is ook sanitair uitermate belangrijk. Ons moderne, ruim opgezette toiletgebouw heeft keurige douches en toiletten. Er staan hier ook enkele wasmachines en een goede koelkast. We zijn trots op ons bedrijf en zorgen er steeds voor dat de boel brandschoon blijft. We hebben in de hal een boekenkast neergezet met leesvoer voor iedereen en folders over de omgeving.

Maar natuurlijk is kamperen op de eerste plaats gewoon lekker buiten leven! De kinderen spelen met hun nieuwe vriendjes op de speeltoestellen, rijden met de skelter of springen op een reuzen trampoline. En je slaakt vanuit je stoeltje een tevreden zucht: wát een verademing, die Essenhoeve...!

Reserveren:

via de pagina Reserveren Camping